Home - Hovedsponsor

Amager judo skole stiller med 9 deltager ved årets Budo Nord i Lund Sverige

Fun finger strength training #judokids #judofun #judoka #judoteam #judoclub #amagerjudo #copenhagen #copenhagenjudoclubs

Vi træner også om lørdagen. Vi så dag mellem Lærke Marie Olsen hente en flot 5. Plads ved Grand prix i Kina. Ingrid Komodowski er på træningslejr i Tjekkiet og ca. 60 børn trænede i dag.

Billeder fra den sidste CPH CUP før sommer.
Det blev en dag med rigtig mange gode og lige kampe, CPH CUP som ranglistenturnering er med til at udvikle kæmperene fra små til store. næste CPH CUP er søndag d. 29 september. #amagerjudo #copenhagenopen #weprovidejudo

#judospirit #30judokids #4trænere #udvikling #judo #judolife #judoklub #kk #amager

Mandag var en travl dag i judoklubben, skolejudo, visionsarbejde og træning.

Idag har vi haft tre hold med 0. klasser nede og dyrke Judo i vores lokaler på Strandlodsvej. Forløbet er lavet i fællesskab med ( Aktive Børn i Foreningen) Københavns Kommune.

Forløbet på i alt seks gange, med seks forskellige hold - består af introduktion til idrætten Judo gennem leg og bevægelse.
Der tages hensyn til børnenes forskellige niveauer, og alle kan være med.
Pædagogerne følger børnene over i Judoklubben og tilbage til institutionen igen. Pædagogerne deltager sammen med børnene.

Forløbet afsluttes med diplomoverrækkelse og judoopvisning for forældre.
Forældrebrev udleveres før forløb.

Målet er at styrke børnenes motorik og glæde ved bevægelseslege, så de får lyst til at være mere aktive i hverdagen og evt. lyst til at fortsætte med idrætten i fritiden i vores forening.
Derudover får pædagogerne inspiration til bevægelseslege med børnene, som kan igangsættes i institutionen under og efter forløbet.

Efterfølgende vil barnet have mulighed for at komme til gratis prøvetræninger og evt. fortsætte i klubben.

Samtidigt havde vi også besøg af Maiko fra Japan, som var nysgerrig på hvordan foreningskulturen er i Danmark.

Amager judo Skole
Motion, Sjov og Fællesskab

CPH CUP 3 - Det blev en fantastisk søndag og som billederne viser også med god stemning. #amagerjudo #weprovidejudo #copenhagenjudo

CPH CUP 3 - Se resultater på https://www.copenhagenjudo.com

Home - Hovedsponsor
Beierholm
Dax Danmark